KENT KONSEYİ BAŞKANI CEREN CEBECİ OLDU

Genel 08/04/2023 15:24

Artvin Esnaf Sanatkarlar Toplantı Salonunda gerçekleştirdiğimiz Artvin Kent Konseyi Genel Kurulu’nda Sn. Ceren Cebeci Kent Konseyi başkanı seçildi.

Kent Konseyi Genel Kurulunun açılış konuşmasını gerçekleştiren Belediye Başkanımız Sayın Demirhan Elçin, ‘Kent Konseyinin bugüne kadar faaliyete geçmemiş olmasını büyük bir eksiklik olarak gördüğünü, kendisi için kent konseyinin işlevini yerine getirmesi halinde Artvin halkının ve Belediyenin bundan fazlasıyla yararlanacağı kanaatindeyim’ dedi.

Kent yaşamında; kent vizyonunun ve hemşehrilik bilincinin geliştirilmesi, kentin hak ve hukukunun korunması, sürdürülebilir kalkınma, çevreye duyarlılık, sosyal yardımlaşma ve dayanışma, saydamlık, hesap sorma ve hesap verme, katılım, yönetişim ve yerinden yönetim ilkelerini hayata geçirmek amacıyla oluşturulan Kent Konseyi Genel Kuruluna; Mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşları, siyasi parti ve meslek grubu temsilcileri katıldı.

Genel Kurulda gerçekleştirilen seçim sonucunda Kent Konseyi Başkanlığına Ceren Cebeci seçilirken, Kent Konseyi Yürütme Kuruluna Ayşegül Aktaş, Utku Güneş, Handan Budak, Köksal Portakal, Bülent Volkan Yazıcı, Osman Özvar, Necmi Asuman ve Hüseyin İnce seçildi.

Kent Konseyine yeni görevlerinde başarılar diler, iş birliği ve uyum içerisinde çalışacağımız Kent Konseyinin Artvin için hayırlı olmasını temenni ederiz.